Mondial College – Leuvensbroek

vmbo, havo, vwo (atheneum)

Leerwegen VMBO

 • tl / mavo

Kenmerken van onze school:

 • Technasium
 • International Business College (IBC)
 • Vmbo Business
 • College of Engineering
 • Goede resultaten
 • Gezonde school
 • Fijne sfeer
 • Kleinschalig georganiseerd
 • My Choice uren
Mondial College draait om jou!

Wat maakt ons echt anders dan andere scholen?

Het Mondial College staat voor betekenisvol onderwijs, waarbij het draait om jouw talenten. Heb je een talent voor onderzoek en ontwerpen? Kies dan voor ons Technasium. Ben je ondernemend?

Kies dan voor het International Business College. Welk talent je ook hebt, wij geven jou alle ruimte om je te ontwikkelen en om jouw eigen keuzes te maken in onze My Choice-uren!

Wat kan een leerling van ons onderwijs verwachten?

We hebben in principe vier soorten brugklassen:

 • mavo klassen (vmbo-t)
 • mavo/havo klassen
 • havo/vwo klassen (met óf zonder Technasium)
 • vwo klassen (met óf zonder Technasium)

Alle leerlingen op het Mondial College werken met een laptop. Deze zetten we naast ander lesmateriaal in zodat jij ook op je eigen tempo en niveau kunt leren. 

Hoe ziet het eerste schooljaar eruit voor nieuwe leerlingen?

Al voor de vakantie maak je kennis met je klasgenoten en mentor. Samen gáán jullie er twee jaar voor. Iedere brugklas heeft een breed aanbod aan vakken. In onze tweejarige brugperiode groei je naar het niveau dat bij jou past. We zorgen er voor dat jij je snel thuis voelt bij ons!

Kijk op onze website voor meer foto’s en informatie.

Meer info over deze school

In een groene omgeving, aan de rand van Nijmegen en op fietsafstand van Wijchen en Beuningen, staat het bruisende Mondial College, waar kinderen uit de wijde omgeving zich helemaal thuis voelen. De sfeer is uitstekend en de structuur die de school biedt is duidelijk. Als je bij ons binnenloopt, zie je een ambitieuze en moderne school waar leerlingen hun grenzen leren verleggen. Onze leraren geloven in groei en doen er met jou dus alles aan om het beste uit jou te halen. Dat gaat stap voor stap, zodat je steeds zelfstandiger wordt in je leren en werken. Natuurlijk is er iemand in de buurt om je verder te helpen, mocht je dat nodig hebben. Of je nu in de brugklas zit of net voor je eindexamen staat.

We zijn een moderne school en zetten digitale leermiddelen (onder andere de laptop) bewust en gedoseerd in de klas in om ons onderwijs nog sterker te maken. Voor talenknobbels is er onder andere Cambridge Engels en in de bovenbouw kun je kiezen voor ons International Business College of VMBO Business. Je leert dan onder andere een eigen onderneming runnen en legt een stevige basis voor het vervolgonderwijs.

Onze school is de enige in Nijmegen en omgeving waar je voor het Technasium of College  of Engineering kunt kiezen. In een uitdagend lokaal werken leerlingen in groepjes aan de oplossing van het ‘probleem’ van een bedrijf of instelling. Ook voor kunst- en cultuuronderwijs ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan regelmatig naar buiten; voor een sportdag, bezoek aan een museum, een project in de stad, enz.. In de bovenbouw zijn er grote buitenlandse reizen. Als je graag op de planken staat hebben wij een podium voor je. Bij schoolfeesten gaat het dak er af. Kortom: voor iedereen die méér dan een school zoekt, heeft het Mondial College iets te bieden!

Meer lezen

Dagindeling

We bieden lessen aan van 45 minuten, vanaf 08.30 uur tot uiterlijk 16.15 uur. Soms heb je blokuren. Natuurlijk heb je ook gezellige pauzes tussendoor. Op onze website staan de exacte tijden.

Voorlichtingsdata

Indien hieronder geen voorlichtingsactiviteiten vermeld staan neem dan contact met ons op.

school-sfeerbeeld

Aantal leerlingen

1050

Hoe je ons kunt bereiken

Adres

Leuvensbroek 3001

6546 TD Nijmegen

Meer informatie

0243786993

secretariaat@mondialcollege.nl

www.mondialcollege.nl

Contactpersoon

Dhr. Gert-Jan Jansen MME (rector), Dhr. Henk Beckmann (locatiedirecteur), Mw. drs. Hermance Wissink (teamleider brugperiode), Dhr. Quirijn van den Berk (coördinator brugperiode)

Schoolbestuur

Alliantie Voortgezet Onderwijs

schoolbestuur image