Mondial College – Leuvensbroek

vmbo, havo, vwo (atheneum)

Leerwegen VMBO

  • tl / mavo

Kenmerken van onze school:

  • Persoonlijke benadering
  • My Choice uren
  • Welzijn van de leerling staat voorop - Gezonde School
  • Technasium
  • (International) Business College
  • Dakpanklassen
Draait om jou!

Wat maakt ons echt anders dan andere scholen?

Bij het Mondial College draait het om jou! Binnen een persoonlijke, warme, maar zéker ook prikkelende omgeving bieden wij je de handvatten om jouw talenten te ontwikkelen. Kies bijvoorbeeld voor het Technasium of ons (International) Business College. Je eigen studietraject vormgeven? Dat kan tijdens de My Choice-uren. Op deze momenten maak je een keuze uit een aantal lessen en activiteiten.

Wat kan een leerling van ons onderwijs verwachten?

Jouw (toekomstige) mentoren staan er om bekend dat ze sociaal en benaderbaar zijn. Zij geven, samen met het voltallige onderwijspersoneel, het onderwijs zodanig vorm dat jij in je eigen tempo én op je eigen niveau kunt leren. Daarbij dagen we je uiteraard uit om elke dag het beste uit jezelf te halen.

Alle leerlingen op het Mondial College werken, naast het reguliere lesmateriaal, met een laptop.

Hoe ziet het eerste schooljaar eruit voor nieuwe leerlingen?

Al voor de vakantie maak je kennis met je nieuwe klasgenoten en mentor. Samen gaan jullie er twee jaar voor! Iedere brugklas heeft een breed aanbod aan vakken, zodat je jouw talenten kunt ontdekken. In de tweejarige brugperiode helpen wij je het beste uit jezelf te halen, zodat je je leergang kunt voorzetten op een niveau dat bij jou past.

Meer info over onze school

Het Mondial College draait om jou!

In een groene omgeving, aan de rand van Nijmegen en op fietsafstand van Wijchen en Beuningen, staat het bruisende Mondial College. Een ambitieuze en moderne school, waar leerlingen uit de wijde omgeving zich helemaal thuis voelen. Daarbij wordt het Mondial College door ouders en leerlingen ervaren als een fijne school met benaderbare mensen, een uitstekende sfeer en dito resultaten.

Als je bij ons binnenloopt, zie je een school die de focus op haar leerlingen legt. Onze leraren geloven in jouw groei en doen er zodoende alles aan om het optimale uit jezelf te halen. Dat gaat stap voor stap, zodat je steeds zelfstandiger wordt in je leren en werken. Uiteraard is er altijd iemand in de buurt om je verder te helpen, mocht de situatie daarom vragen. Of je nu in de brugklas zit of net voor je eindexamen staat.

Wil je jouw talenten ontwikkelen op het gebied van kunst- en cultuur? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan namelijk regelmatig naar buiten; voor bezoek aan een museum, een project in de stad, enz..

In de bovenbouw zijn er buitenlandse reizen. Als je graag op de planken staat hebben wij een podium voor je. Bij schoolfeesten gaat het dak er af. Kortom: voor iedereen die méér dan een traditionele school zoekt, heeft het Mondial College iets te bieden!

Samen sporten, daar maken we graag extra tijd voor vrij. Naast de lessen lichamelijke opvoeding kun je in de bovenbouw kiezen voor extra uren LO. Voor echte sporttalenten is individueel maatwerk ook mogelijk, hier passen we jouw lesrooster op aan.

Check onze website voor meer informatie en leuke filmpjes! Hier zullen we ook alle data van kennismakingsmomenten bekendmaken.

Dagindeling

We bieden lessen aan van 45 minuten, vanaf 08.30 uur tot uiterlijk 16.15 uur. Soms heb je blokuren. Natuurlijk heb je ook gezellige pauzes tussendoor. Op onze website staan de exacte tijden.

Voorlichtingsdata

Bekijk onze website voor een actueel overzicht van onze (online) voorlichtingsactiviteiten.

school-sfeerbeeld

Aantal leerlingen

1186

Hoe je ons kunt bereiken

Adres

Leuvensbroek 3001

6546 TD Nijmegen

Meer informatie

0248200400

contact@mondialcollege.nl

www.mondialcollege.nl/groep-78

Contactpersoon

Gert-Jan Jansen MME (rector), Henk Beckmann (locatiedirecteur), Susan van der Maanen (teamleider onderbouw), Quirijn van den Berk, Yvonne Veldhuizen (coördinator brugperiode), Faryal Sardar (PR & Communicatie)

Schoolbestuur

@voCampus

schoolbestuur image

Bekijk altijd de website van de scholen zelf voor actuele informatie over de voorlichtingsactiviteiten.

OK