Mondial College – Meeuwse Acker

vmbo

Leerwegen VMBO

 • bbl, kbl, gl, tl / mavo

Profielen VMBO

 • Bouwen, wonen en interieur
 • Economie en ondernemen
 • Horeca, bakkerij en recreatie
 • Produceren, installeren en energie
 • Zorg en welzijn

Kenmerken van onze school:

 • 2-jarige brugklas bk, kgt
 • Kleine klassen (16-20 leerlingen)
 • Drie keer per week start je met een ‘check-in moment’ bij je mentor
 • Gemengde Leerweg
 • MyChoice: je eigen lessen kiezen
 • Eigen restaurant en een eigen winkel, gerund door leerlingen
 • Welzijn van de leerling staat voorop
 • Een eigen plek voor de brugklas: eigen brugklasplein en lokalen
Mondial College draait om jou!

Wat maakt ons echt anders dan andere scholen?

Het Mondial College staat voor betekenisvol onderwijs, waarbij het draait om jouw talenten. Die ontdek je zowel in de lessen als in de projectweken. In de bovenbouw ga je met jouw talenten aan de slag. Dit doe je zowel binnen als buiten de school. Alle theorielessen brengen we in de praktijk in onze eigen winkel, restaurant en in het Futurelab. De school is kleinschalig georganiseerd in een veilige leeromgeving met een eigen plek voor leerlingen van de onderbouw en de bovenbouw.

Wat kan een leerling van ons onderwijs verwachten?

Op het Mondial College geven we je alle ruimte om te groeien. Met behulp van je laptop oefen je in eigen tempo en niveau en laat je zien wat je kunt. In de onderbouw maak je kennis met verschillende beroepsrichtingen. Vervolgens kies je in de derde klas de opleiding (beroepsprofiel), die het beste bij jouw talent en vaardigheden past.

Hoe ziet het eerste schooljaar eruit voor nieuwe leerlingen?

Al voor de vakantie maak je kennis met je klasgenoten en je mentor. In de brugklas is je mentor heel belangrijk. De mentor geeft veel lessen aan zijn klas en leert je zo snel kennen. Hij /zij helpt jou te groeien naar het niveau dat bij je past.

Meer info over onze school

In een groene omgeving, aan de rand van Nijmegen en op fietsafstand van Wijchen en Beuningen, staat het bruisende Mondial College. Een ambitieuze en moderne school, waar leerlingen uit de wijde omgeving zich helemaal thuis voelen. Daarbij wordt het Mondial College door ouders en leerlingen ervaren als een gezonde school met een uitstekende sfeer en dito resultaten.

Als je bij ons binnenloopt, zie je een school die de focus op haar leerlingen legt. Onze leraren geloven in jouw groei en doen er zodoende alles aan om het beste uit jezelf te halen. Dat gaat stap voor stap, zodat je steeds zelfstandiger wordt in je leren en werken. Uiteraard is er altijd iemand in de buurt om je verder te helpen, mocht de situatie daarom vragen. Of je nu in de brugklas zit of net voor je eindexamen staat.

Voor elk talent hebben we een aanbod, ligt je hart bij de techniek, bij de zorg, horeca of bij ondernemen? In onze bovenbouw kun je kiezen voor maar liefst 5 richtingen om in af te studeren.

Verder gaan we regelmatig naar buiten: voor een sportdag, bezoek aan een museum, een project in de stad, enz.. Bij feesten gaat het dak er af. Kortom: voor iedereen die méér dan een school zoekt, heeft het Mondial iets te bieden!

Houd onze website in de gaten voor de laatste update aangaande voorlichtingsdata.

Dagindeling

Onze lessen duren 45 minuten. Drie keer per week start je rooster om 8.30 met een check-in. De laatste les is om 15:30 uur afgelopen. Natuurlijk heb je pauzes tussendoor om even wat te eten en te drinken met je vrienden.

Voorlichtingsdata

Bekijk de schoolwebsite voor de meest actuele informatie, tijden en updates.

09 maart 2024
10:00 tot 15:00
Voorlichting
Open Dag
school-sfeerbeeld

Aantal leerlingen

500

Hoe je ons kunt bereiken

Adres

Meeuwse Acker 20-20

6546 DZ Nijmegen

Meer informatie

0248200400

contact@mondialcollege.nl

www.mondialcollege.nl/mondial_breed/groep_7/8

Contactpersoon

Dhr. Gert-Jan Jansen MME (rector), Dhr. Thomas Klein (locatiedirecteur), Dhr. Bert Burgers (adjunct-directeur), Mw. Jessica Kok (afdelingsleider bovenbouw)

Schoolbestuur

@voCampus

schoolbestuur image

De informatie over de scholen is vanaf november weer actueel voor schooljaar 2024-2025. Het tijdpad aanmelding en de data van de voorlichtingsactiviteiten zijn wel al actueel. 

OK